Тел.: +38 044 332-77-47
Моб.тел.: +38 067 933-32-44
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти
E-mail:
ПАРТНЕРИ

Купала по-козацьки
У Дитячому таборі «Козацька Фортеця» відбулося свято Купала за стародавнім звичаєм.
    За словами отамана табору Володимира Шерстюка, відродження національних традицій та свят, один з пріоритетних напрямків роботи табору.
    «Упродовж року ми влаштовуємо святкові дійства на Покрову, Свято Калити, Масляну. Купальське свято стало доброю традицією в "Козацькій Фортеці". Воно відбувається у особливо урочистій атмосфері, й дуже подобається дітям» - наголосив пан Володимир.
    Зранку дівчата збирали квіти, плели віночки, та готували Купайлицю – довжелезну У-подібну гілку, прикрашену квітами та зеленим листям. Хлопці робили  ляльку Марени для спалювання, збирали дрова на ватру.
    Провести та організувати святкове дійство допомагали столичний козацький гурт «Вольниця» під керівництвом Володимира Яремчука, та співачка Олеся Сінчук, донька якої також відпочиває в таборі. Старовинні пісні, ігри, забави та хороводи нікого не залишили байдужим.
    Під керівництвом курінних (серед яких були не лише майстри гопака а й музиканти) діти підготували концерт.  Завершилося свято традиційним купанням, стрибками через ватру та пусканням вінків на воду.

<<< назад

НОВИНИ
02-06-2014
Свято до Дня захисту дітей
докладніше >>>
17-05-2014
  Козаки на виставці BABY ACTIVE 2014
докладніше >>>
28-12-2013
Дитяче свято у клубі КЛШ
докладніше >>>
© 2024 Арт-Шоу "Гопак". Всі права захищено.
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти Розробка сайту 2x3