Тел.: +38 044 332-77-47
Моб.тел.: +38 067 933-32-44
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти
E-mail:
ПАРТНЕРИ

Свято в "Мамаєвій Слободі"
23 вересня, на території музею скансену «Мамаєва Слобода» у селищі «Козака Мамая»,   відбулася незвичайна акція на якій було презентовано «лицарську зброю».
Як повідомили "Козацькій Лицарській Школі" в прес-службі «Мамаєвої Слободи» це, власне, остання спроба запросити на козацьку «балачку» - «двобій честі» отаманів Донських, Кубанських та Терських козацьких Військ  Російської Федерації.
Виклик на двобій козакам Росії було оголошено ще 24 серпня в День Незалежності України, але козаки РФ не відгукнулися. З огляду на це, українці вирішили переслати їм подарунок, - дерев’яних коників та шабельки які виготовили діти. До майстрування зброї та «бойових коней» долучилися і наймолодші учні "Козацької Лицарської Школи".
«Це не політична акція – просто якщо суперник ігнорував виклик на двобій, Лицарі Війська Запорозького Низового, дбаючи про традиції, а відтак і козацьку честь, починали брати його на кпини», - підкреслили в Мамаєвій Слободі.
Будучи по-лицарськи гречними до наших сусідів, чемно, з дотриманням правил «козацької» дипломатичної пристойності, щоправда не позбавленої «перцюватої ядучості» українського гумору, - козаки, мають намір надіслати свій жартівливий дарунок отаманам Російського козацтва.  

<<< назад

НОВИНИ
02-06-2014
Свято до Дня захисту дітей
докладніше >>>
17-05-2014
  Козаки на виставці BABY ACTIVE 2014
докладніше >>>
28-12-2013
Дитяче свято у клубі КЛШ
докладніше >>>
© 2024 Арт-Шоу "Гопак". Всі права захищено.
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти Розробка сайту 2x3