Тел.: +38 044 332-77-47
Моб.тел.: +38 067 933-32-44
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти
E-mail:
ПАРТНЕРИ

Козацька лицарська школа вшановує героїв Конотопської битви
11 липня команда Арт-шоу «Гопак» виступала на фестивалі «Козацький родослав», що відбувся у рамках святкування 350-річчя Конотопської битви в селі Шаповалівка Конотопського району. Саме тут козаки під проводом гетьмана Івана Виговського розгромили війська Російської імперії. Ця битва є наступницею визвольної боротьби Богдана Хмельницького і попередницею збройного виступу Івана Мазепи.
Гопаківці продемонстрували гостям свята виступи зі зброєю та влаштували справжні козацькі забави – стрільбу з луків, боротьбу "навхрест" та "на поясах", бої "лава на лаву", поєдинки з зав’язаними очима, та багато іншого. Усі бажаючі фотографувалися на згадку з козаками і дуже жалкували, що осередків школи нема на Сумщині.
 
Як сказав директор Арт-шоу "Гопак" В. Шерстюк: "Українці повинні вшанувати пам’ять усіх воїнів, загиблих на полі Конотопської битви, та не забувати їх подвиги. Хотілось би, щоби наші високо посадовці виконали обіцянку і внесли  усі місця перемог - у Конотопі, Шаповалівці, Соснівці, Зборові, Холодному Яру до в особливого реєстру памяток  під опікою нашого війська і нашого народу".

<<< назад

НОВИНИ
02-06-2014
Свято до Дня захисту дітей
докладніше >>>
17-05-2014
  Козаки на виставці BABY ACTIVE 2014
докладніше >>>
28-12-2013
Дитяче свято у клубі КЛШ
докладніше >>>
© 2024 Арт-Шоу "Гопак". Всі права захищено.
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти Розробка сайту 2x3